Get ready for the success…

Email: info@studiocosmicvision.nl


Over mij

Mijn naam is Iris Garritsen en ik ben geboren en getogen in het prachtige Toldijk. In de zomer van 2022 ben ik gestart met Studio Cosmic Vision, mijn derde onderneming. Deze is gespecialiseerd in het maken van websites, webshops, grafische vormgeving, SEO/SEA, drukwerk en alles wat te maken heeft met online en offline zichtbaarheid!

Ik zorg ervoor dat elke klant persoonlijk geholpen wordt en hierbij luister ik naar de wensen. Deze wensen zet ik om in een plan om samen te werken aan jouw zichtbaarheid. Dit plan is per klant verschillend omdat iedereen hun eigen wensen en doelen heeft. 

Studio Cosmic Vision ben ik begonnen omdat ik altijd het gevoel heb dat er veel meer mogelijk is dan dat ieder individu ziet, de angst om te dromen wordt er vaak vanaf jongs af aan vaak al ingeprent. Een stevige basis, een goede baan, een goede werkgever; dat zijn de idealen van velen. Maar niet van mij! 

Ik droom van veel en met mij, hopelijk jij ook! 

Iets meer over mijzelf; tijdens mijn Havo-opleiding ben ik begonnen met mijn eerste eigen onderneming; Madame Pieper. Ik ging stad en land af samen met mijn vader en mijn frietkraam om de lekkerste friet van Nederland te verkopen (ja het is echt waar ;)). 

Na mijn Havo-opleiding ben ik begonnen op De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met de opleiding Communicatie en Multimedia Design. Tijdens deze opleiding heb ik mijzelf ontwikkeld als content designer en heb ik voor diverse werkgevers projecten mogen uitvoeren.

 

Madame Pieper
2014

In 2014 ben ik gestart met mijn eerste eigen onderneming; Madame Pieper!

Een foodtruck waarmee ik door heel Nederland friet/patat verkocht!

MKC MOTO
2018

Zoals iedereen geleerd krijgt, ben ik begonnen bij een werkgever. Ik was hier ruim 4 jaar specialist motorkleding verkoop.

Boeren Label
2020

In 2020 ben ik mijn eigen kledingmerk begonnen! Kleding die ik zelf ontwerp en bedruk gericht op de agrarische sector.

HBO Communicatie en Multimedia design
2022

Mijn opleiding op de HAN is afgerond!

Studio Cosmic Vision
2022

De start van Studio Cosmic Vision! Ik wist dat er meer mogelijk was dan alleen voor een werkgever werken. Ik wist dat ik het kon en ben er vol gas voor gegaan!